815 22 050

Velkommen til Rent-A-Wreck – ditt smarte leiebilvalg

Rent-A-Wreck er verdens største bilutleiekjede med brukte biler. Våre biler er slett ikke «vrak», men driftssikre og trygge bruktbiler. Alle bilene er EU-godkjente, servicer er fulgt og de kontrolleres og rengjøres nøye mellom hver utleie. Du kan være trygg på at disse bilene tar deg dit du skal problemfritt og sikkert.

Om oss
Vi har kontor i Harstad og selvbetjent ut- og innlevering på Evenes lufthavn. Bestiller du på nett eller telefon, ordner vi med de praktiske opplysningene på forhånd hvis du ønsker. Da venter bilen på deg når du ankommer. Du slipper å bruke tid på utleveringen og kan reise videre når du selv ønsker det. Vårt mål er å være billigst og mest effektiv for alle våre kunder.

Åpningstider
Kontoret er åpent seks dager i uken, og ellers kan vi treffes på telefon i tidsrommet 08-22 på hverdager og 10-22 lør/søn. Vi er lokalisert i gangavstand fra Harstad sentrum og nær flere bussholdeplasser. Utlevering av biler kan utføres døgnet rundt etter avtale. Trenger du skyss til oss for henting av bil eller etter innlevering, så stiller vi opp i nærområdet uten ekstra kostnad for deg.

Våre biler
Vi har i utvalget vårt både «nybiler», nyere bruktbiler og noe eldre biler med lav km. Av personbiler kan vi tilby det meste fra små, rimelige bybiler til store stasjonsvogner. Våre varebiler spenner fra små «håndverkerbiler» til den største Mercedes Sprinter som kan kjøres på kl. B-sertifikat (15 m2). I listen over bilene våre tror vi du lett finner et kjøretøy som passer ditt behov. Det er uforpliktende å fylle ut skjemaet for bestilling/ forespørsel på denne siden. Vi tar kontakt og avtaler en eventuell leie med deg.

Flyttehjelp?
Trenger du frakt av større ting (flytting o.l.) kan vi tilby henger og formidle sjåfør hvis du ikke ønsker å kjøre de største bilene selv.

OBS! Ønsker du å leie personbil over lengre tid eller har behov for varebil i mer enn 6 døgn, ring oss for å få et godt tilbud.

Bil til jul?

Vi anbefaler å være ute i god tid dersom du trenger en leiebil til julebesøkene. Vi har ingen ekstra avgift for utleie fra Evenes lufthavn. Bilen står klar uansett når du vil hente den.

På flyttefot?

Vi har store varebiler og henger for leie hvis du vil gjøre jobben selv. Vi kan også tilby sjåfør. Da pakker du bilen selv og sparer penger!

Nytt tilbud – timeleie på varebiler!

Vi kan nå tilby timeleie på alle våre varebiler fra kontoret vårt i Harstad. Dette blir et rimelig alternativ for deg som kun trenger en bil til småoppdrag i nærheten av byen. Prisen varierer etter størrelse bil og starter på kr. 200,- for første time og kr. 100,- per påfølgende time. Etter 6 timer er man over på døgnleie. Ta kontakt på telefon eller e-post for bestilling og priser.

Priseksempler ved lengre leieperioder for våre leiebiler i Harstad og på Evenes Lufthavn - lavsesong
Biltype Modell eller tilsvarende Per dag + per km Per km Per dag - fri kjørelengde Leie v/dekkskift hos JL Dekksenter (50 km inkl)
Liten småbil Peugeot 108 Fra kr. 99,- kr. 2,- Fra kr. 250,- kr. 199
- - - - - -
Stor småbil Hyundai i20 Fra kr. 199,- kr. 2,- Fra kr. 289,- kr. 249
Mellomstor bil Ford Focus Fra kr. 149,- kr. 2,50 Fra kr. 319,-
Stor bil Mazda 6 stv Fra kr. 399,- kr. 3,- Fra kr. 549,-
Liten varebil Peugeot Partner Fra kr. 299,- kr. 3,- Fra kr. 438,-
Mellomstor varebil Toyota Hiace 4x4 Fra kr. 499,- inkl. 100 km kr. 3,- -
Stor varebil Ford Transit Fra kr. 649,- inkl 100 km kr. 3,50 -
- - - - -
XL varebil Mercedes Sprinter aut 17m3 Fra kr. 1.149,- inkl 100 km kr. 4,- -
Eksempler på våre leiebiler.
Størrelse Eksempelbil Info
Mini

Dette er våre billigste leiebiler med begrenset bagasjeplass (2 medium kofferter). Baksetene kan legges ned dersom man trenger mer plass. Ved stor etterspørsel kan vi også benytte litt større småbiler med noe mer kjørelengde på telleren.

Vi har for tiden følgende biler i denne klassen:
Peugeot 108, Mitsubishi Colt

Store småbiler/ Economy

Store småbiler er biler med relativt romslig plass i kupéen men noe begrenset bagasjeplass (2 kolli bagasje + litt til).
I denne klassen har vi et godt utvalg av biler, fra de helt nye med det siste innen mediateknologi og førerassistanse til noe mer enklere utrustede modeller.

Vi har for tiden følgende biler i denne klassen:
Hyundai i20, Honda Jazz (aut), Peugeot 207 (aut), Citroen C3

Mellomstore biler/ Compact

Mellomstore biler med plass til 5 personer, og vi har tilgjengelig et variert utvalg i sedaner og stasjonsvogner. Alle sammen er svært driftssikre biler med god bagasjeplass. Trenger du mye bagasjeplass, skriv "ønsker stasjonsvogn" i merknadsfeltet ved bestilling.

Vi har for tiden følgende biler i denne klassen:
Volvo S60 (aut)., Hyundai i30 stv og hatchback, Mazda 3 ,Honda Civic, Volvo V50 stv, Ford Focus stv

Store biler/ Large family cars

Dette er "storbilklassen" av personbilene våre. Vi har kun stasjonsvogner så her er det masse plass både til passasjerer og bagasje.

Vi har for tiden følgende biler i denne klassen:
5-setere: Mazda 6, Skoda Octavia
7-setere: Ford S-Max , Citroen C8

Små varebiler/ Small vans

Her tilbyr vi såkalte "håndverkerbiler" med lasterom på ca 3,5 m3. God kjørekomfort gjør disse bilene til ypperlige turbiler med god plass til utstyr, våte klær/ telt etc. Enkelte biler er utstyrt med krok og takstativ. Spesifiseres i merknadsfeltet ved bestilling hvis du har behov for dette.

Alle våre biler er Peugeot Partner som er velkjente arbeidshester i varebilsegmentet.

Mellomstore varebiler/ Medium size vans

Mellomstore vareviler har lasterom fra 2,3 mtr og rommer fra 5,5 m3 til drøyt 6 m3. Alle bilene har krok og noen har takstativ.

Vi tilbyr Toyota HiAce 4WD eller Hyundai H1.

Store varebiler/ Large size vans

Dette er er våre nest største varebiler på 12-14m3. Bilene kjøres på klasse B sertifikat og har stor takhøyde i varerommet.

Vi har følgende biler i denne klassen:
Ford Transit 12m3 med bakløfter og store skyvedører på hver side.

XL varebiler/ XL sized vans

Vår største varebil har skyvedør på begge sider, hengerfeste og bakdører som åpner 270 grader. Bilen kan kjøres på sertifikat klasse B. Passer godt til mindre flyttelass eller større varetransporter.

Vi har følgende biler i denne klassen:
Mercedes Sprinter automat 15m3

Tilhengere/ Trailers

Vi kan tilby hengerleie til gunstige priser. Vi disponerer varehenger med tipp og innvendig lengde i kassen over 3 mtr (scooterhenger). Vi har i perioder også bilhenger for utleie.

  • E-postadresse * Required
  • Fri km ikke gyldig ved kjøring utenlands
  • Skal du kjøre i utlandet?