815 22 050

Velkommen til Rent-A-Wreck – ditt smarte leiebilvalg

Rent-A-Wreck er verdens største bilutleiekjede med brukte biler. Våre biler er slett ikke «vrak», men driftssikre og trygge bruktbiler. Alle bilene er EU-godkjente, servicer er fulgt og de kontrolleres og rengjøres nøye mellom hver utleie. Du kan være trygg på at disse bilene tar deg dit du skal problemfritt og sikkert.

Om oss
Vi har kontor i Harstad og selvbetjent ut- og innlevering på Evenes lufthavn. Bestiller du på nett eller telefon, ordner vi med de praktiske opplysningene på forhånd hvis du ønsker. Da venter bilen på deg når du ankommer. Du slipper å bruke tid på utleveringen og kan reise videre når du selv ønsker det. Vårt mål er å være billigst og mest effektiv for alle våre kunder.

Åpningstider
Kontoret er åpent seks dager i uken, og ellers kan vi treffes på telefon i tidsrommet 08-22 på hverdager og 10-22 lør/søn. Vi er lokalisert i gangavstand fra Harstad sentrum og nær flere bussholdeplasser. Utlevering av biler kan utføres døgnet rundt etter avtale. Trenger du skyss til oss for henting av bil eller etter innlevering, så stiller vi opp i nærområdet uten ekstra kostnad for deg.

Våre biler
Vi har i utvalget vårt både «nybiler», nyere bruktbiler og noe eldre biler med lav km. Av personbiler kan vi tilby det meste fra små, rimelige bybiler til store stasjonsvogner. Våre varebiler spenner fra små «håndverkerbiler» til den største Mercedes Sprinter som kan kjøres på kl. B-sertifikat (15 m2). I listen over bilene våre tror vi du lett finner et kjøretøy som passer ditt behov. Det er uforpliktende å fylle ut skjemaet for bestilling/ forespørsel på denne siden. Vi tar kontakt og avtaler en eventuell leie med deg.

Flyttehjelp?
Trenger du frakt av større ting (flytting o.l.) kan vi tilby henger og formidle sjåfør hvis du ikke ønsker å kjøre de største bilene selv.

OBS! Ønsker du å leie personbil over lengre tid eller har behov for varebil i mer enn 6 døgn, ring oss for å få et godt tilbud.

Sommer 2017

I juli og august er enkelte bilgrupper allerede fullbooket i perioder. Ta gjerne kontakt på telefon så finner vi hvilke datoer som fremdeles er ledige eller om vi venter inn flere biler.

Rent-A-Wreck feirer 25 år i Skandinavia
Jubileumstilbud 1 –  få 10 % rabatt på topptur til Stetind eller klatrekurs
Creating Milstones tilbyr spektakulære turer og klatrekurs i kort avstand fra Evenes lufthavn. Vær med til topps på nasjonalfjellet Stetind eller lær klatring og rapellering i Narvikfjellene. Se mer på hjemmesiden
Oppgi rabattkode RAW ved bestilling.

Nytt tilbud – timeleie på varebiler!

Vi kan nå tilby timeleie på alle våre varebiler fra kontoret vårt i Harstad. Dette blir et rimelig alternativ for deg som kun trenger en bil til småoppdrag i nærheten av byen. Prisen varierer etter størrelse bil og starter på kr. 200,- for første time og kr. 100,- per påfølgende time. Etter 6 timer er man over på døgnleie. Ta kontakt på telefon eller e-post for bestilling og priser.

Priseksempler på våre leiebiler i Harstad og på Evenes Lufthavn - lavsesong
Category Model or similar Per day ex. km Km. price Incl. km/day Leie v/dekkskift (50 km inkl)
A1 VW Lupo From kr. 99,- kr. 2,- 0 km kr. 199
A Hyundai i20 From kr. 199,- kr. 2,- 0 km kr. 249
B Volvo V50 From kr. 149,- kr. 2,50 0 km
C Mazda 6 stv From kr. 399,- kr. 3,- 0 km
D Peugeot Partner From kr. 250,- kr. 3,- 100 km
E Toyota Hiace 4x4 From kr. 499,- kr. 3,- 100 km
F Ford Transit From kr. 649,- kr. 3,50 100 km
G Mercedes Sprinter 2013 mod From kr. 1.149,- kr. 4,- 100 km
Eksempler på våre leiebiler.
Klasse Bil Info
A1

Klasse A1 er vår billigste klasse hvor du kan leie små, biler med begrenset bagasjeplass, noen av eldre årgang men med relativ lav kilometerstand.
Som alle våre biler er disse teknisk godt vedlikeholdt for best mulig driftssikkerhet. Det er trygt for deg som kunde og mest økonomisk for oss som utleier.

Vi har for tiden følgende biler i denne klassen:
Volkswagen Lupo, Rover Streetwise, Peugeot 108

A

Klasse A er småbiler med lavt drivstofforbruk og plass til 4-5 personer og 1-2 kolli bagasje.
I denne klassen har vi et godt utvalg av biler, fra de helt nye med det siste innen mediateknologi og førerassistanse til enklere modeller.

Vi har for tiden følgende biler i denne klassen:
Hyundai i20 Go, Honda Jazz (aut), Peugeot 207 (aut), Citroen C3, Mitsubishi Colt

B

Klasse B er mellomstore biler med plass til 5 personer, og vi har variert utvalg i sedaner og stasjonsvogner. Alle sammen er svært driftssikre biler med god bagasjeplass.

Vi har for tiden følgende biler i denne klassen:
Volvo S60 (aut)., Hyundai i30 stv og hatchback, Mazda 3 ,Honda Civic, Volvo V50 stv, Ford Focus stv, Mitsubishi Lancer stv

C

Klasse C er "storbilklassen" av personbilene våre. Vi har kun stasjonsvogner så her er det masse plass både til passasjerer og bagasje.

Vi har for tiden følgende biler i denne klassen:
5-setere: Mazda 6, Skoda Octavia
7-setere: Ford S-Max , Citroen C8

D

Klasse D er små varebiler med lasterom på ca 3,5 m3. Alle våre biler er Peugeot Partner som er velkjente arbeidshester i varebilsegmentet.

E

Klasse E er medium størrelse varebiler som har lasterom fra 2,3 mtr og rommer 5,5-6 m3. Vi tilbyr Toyota HiAce med firehjulstrekk og hengerfeste.

F

Klasse F er våre nest største varebiler på 12-14m3

Vi har for tiden følgende biler i denne klassen:
Ford Transit 12m3 med bakløfter og store skyvedører på hver side og full ståhøyde i varerommet.
Mercedes Sprinter 14m3

G

Klasse G er vår største varebil med skyvedør på begge sider, hengerfeste og bakdører som åpner 270 grader. Bilen kan kjøres på sertifikat klasse B.

Vi har for tiden følgende biler i denne klassen:
Mercedes Sprinter automat 15m3

Tilhengere

Vi kan tilby hengerleie til gunstige priser. Vi disponerer varehenger med tipp og innvendig lengde i kassen over 3 mtr. Vi har i perioder også bilhenger for utleie.

  • E-postadresse * Required
  • Fri km ikke gyldig ved kjøring utenlands
  • Skal du kjøre i utlandet?