Velkommen til Rent-A-Wreck – ditt smarte leiebilvalg

Rent-A-Wreck er verdens største bilutleiekjede med brukte biler. Våre biler er slett ikke «vrak», men godt vedlikeholdte og trygge biler med servicehistorikk. Alle bilene er EU-godkjente, servicer er fulgt og de kontrolleres og rengjøres nøye mellom hver utleie. Du kan være trygg på at disse bilene tar deg dit du skal problemfritt og sikkert.

Om oss
Vi har kontor i Harstad og på Evenes lufthavn. Vi ordner alt papirarbeidet på forhånd og bilen er klar og venter på deg når du ankommer. Da slipper du å bruke tid på utleveringen og kan reise videre når du selv ønsker det. Vårt mål er å være billigst og mest effektiv for alle våre kunder.

Åpningstider
Se info i Bestillings-boksen på venstre side. Vi er ikke døgnåpen. Utenom kontortid i Harstad svarer vi på telefoner innenfor oppgitt telefontid og leser mail sporadisk. Det er ikke mulig å bestille leiebil via telefon eller få sjekket priser og tilgjengelighet utenom telefontid. Vi har en vakttelefnon i tilfelle uhell eller behov for assistanse.

Alder og krav til førerkort
Fører av leiebilen må ha fylt 21 år og hatt førerrett i minst ett år.

Våre biler
Vi har personbiler fra små «bybiler» til store stasjonsvogner, 6-/7-setere og 9-setere. Våre varebiler spenner fra små «håndverkerbiler» til stor skapbil med løftelem på 17 m3. Alle kan kjøres på kl. B-sertifikat. Det er uforpliktende å fylle ut skjemaet for bestilling/forespørsel på denne siden. Vi tar kontakt og avtaler en eventuell leie med deg.

Express utsjekk på Evenes lufthavn
Vi tilbyr express utlevering av bilen uten ekstra kostnader og ordner alt papirarbeidet på forhånd. Da er det nesten som å ha sin egen bil parkert ved terminalen. På Evenes utleveres nøkler kun gjennom nøkkelboks.

Gebyr rengjøring
Rengjøring etter bruk er inkludert i prisen. Det er ikke tillatt å røyke i bilene våre. Vi tar tilleggsgebyr for rens etter røyking, frakt av dyr uten avtale, fjerning av matrester, farlig avfall (inkl. munnbind, kopper, flasker etc. pga smittefaren), klær, flekker og lignende. Dersom bilen må til rens/ozonbehandling, viderefaktureres kostnaden med påslag og dekning av tapt leieinntekt.

Dyr i bilene
All transport av dyr i bilene våre må avtales på forhånd. Det kreves lukket bur eller transportbag.

Langtidsleie 
Vi har gode tilbud på lange leieperioder både for firmaer og private. Ta kontakt for pris eller firmaavtale.
Firmaer bes ta kontakt for ekstra godt tilbud for lengre leier eller gjentatte leieperioder. Vi kan skreddersy bil til dere ved behov.

Nytt betalingssystem

Vi har innført nytt system for betaling med kort. Noen dager før leiestart sender vi ut en infomail og en betalingslenke fra NETS/Front Payment. Avsender på mail er  vårt firma Amors Biler AS. Kundene må selv registrere og bekrefte kortet før vi får tilgang til å trekke leie etc.

Dersom kortet ikke er registrert hos oss før leiestart, gis det ikke tilgang til nøkler. Dette gjelder også ved kontoret i Harstad.

 

Hiace mini-campere

Nå prøver vi ut to av disse små bobilene i utleie. Begge er registrert for tre personer, har minikjøkken med gass, kjøleskap og vaskekum. Det er montert Webasto for varme og strømuttak for USB-tilkobling. Prisen er kr 1995 per døgn eller kr 9995 for ukesleie.

«Egil» har to sitteplasser foran med svingbare stoler og en godkjent sitteplass bak. Med innredning helt i bakluken kan  det lages sengeplass for tre. Det er utvendig tilkobling for 220V, elektrisk vannpumpe og enkel utrusting i bilen.

 

«Stord» har tre sitteplasser foran. Med sidemontert kjøkkeninnredning blir det to liggeplasser i bilen. Kjøkkenet har manuell vannpumpe og med sittegruppen i bakkant kan man nyte utsikten fra denne med bakluken åpen.

 

 

Harstad/Narvik lufthavn, Evenes (EVE)

Av tekniske årsaker er det gjennomgående benyttet navnet Evenes lufthavn (EVE) på våre hjemmesider. Vi har som regel alltid biler stående klargjort og biler kan hentes døgnet rundt ved vår parkering nær terminalen. Vi tar drop-inn bestillinger innenfor telefontid. Se våre telefontider i faktaboks til venstre.

 

Fransk eleganse, asiatisk teknologi eller amerikansk comfort?

Vi har i biler i nesten alle størrelser, fra små Peugeot 108 «bybiler» til amerikansk SUV og 9-setere. F.eks våre Renault Talisman er fullspekket med utstyr som LED hovedlys, automatgear, ulike kjøremodus inklusiv valg av motorlyd, romslig plass både til personer og bagasje. Førersetet har massasjefunksjon. Dette er en ordentlig langtursbil.

Eller en mellomstor hybridbil med et ekstremt lavt forbruk, varme i rattet og ladeplate for mobilen bare for å nevne noe av det disse bilene har.

Vi har også en ordentlig amerikansk SUV. Ford Expedition med grom V8 på 264 hk, automat, 7 seter, 4-hjulstrekk med høy- og lavserie og 2600 kg hengervekt. Fullpakket av utstyr, en kjørekomfort som må oppleves og masse plass til både passasjerer og bagasje. Denne tar deg uanstrengt dit du vil, og tilbake igjen. Kjøres på vanlig førerkort kl B.

 

Store varebiler/spesialbiler

Nyhet: Nå tilbyr vi 200 kilometer kjørelengde inkludert per døgn for alle våre større varebiler.

Vi har varebiler fra 5m3 og oppover, blant annet Mercedes Sprintere på hhv 15 m3 og 17 m3 som kan kjøres på vanlig førerkortklasse B. Den største med skap og bakløfter. Bilene har hengerfeste og trekker inntil 2 tonn. I tillegg har vi  bilfrakter med dobbel rampe (førerkort klasse C) som kun leies ut med fører.

Ta kontakt for et godt tilbud!

 

Evenes lufthavn – starten til Lofoten og Vesterålen eller «The Gateway to Nordic adventures»

Hvis ferieturen går til Lofoten eller Vesterålen, anbefaler vi å reise via Harstad/Narvik (Evenes) lufthavn og leie bil hos oss. Turen fra Evenes til Svolvær langs E10 tar ca 2t20min (og Henningsvær ca 20 min lengre) gjennom et spektakulært landskap. Veien går langs fjord og fjell (og noen steder i tunneller både gjennom fjell og fjord) samt over flotte broer med uforglemmelig utsikt. Å leie bil hos oss er en rimelig og fleksibel måte å reise i den fantastiske naturen i vår region.

Vi anbefaler Evenes også for turer til vakre og ville Senja. Spør oss gjerne om turforslag!

 

Takstativ, sykkelstativ, hengerfeste etc. på personbil

Ta kontakt dersom du ønsker bil med noe av dette utstyret montert.

 

Frakt, flytting eller hjemkjøring – varebiler fra 5 til 24 m3

Vi har timeleie på alle våre varebiler fra kontoret vårt i Harstad. Prisen varierer etter størrelse bil og starter på kr. 200,- for første time og kr. 100,- per påfølgende time. Etter 6 timer er man over på døgnleie. Ta kontakt på telefon eller e-post for bestilling og priser.

Vi har store varebiler hvis du vil gjøre flyttejobben selv. Disse kjøres på vanlig sertifikat.

Eksempler på våre leiebiler.
Minicamper Toyota Hiace Info
Personbiler/Passenger cars
Mini

Dette er våre billigste leiebiler med begrenset bagasjeplass (2 medium kofferter). Baksetene kan legges ned hvis man trenger mer plass.

Vi har for tiden følgende biler i denne klassen:
Peugeot 108

Store småbiler/ Economy

Store småbiler er biler med relativt romslig plass i kupéen men noe begrenset bagasjeplass (2 kolli bagasje + litt til).
I denne klassen har vi et godt utvalg av biler, fra de helt nye med det siste innen mediateknologi og førerassistanse til noe mer enklere utrustede modeller.

Vi har for tiden følgende biler i denne klassen:
Hyundai i20, Honda Jazz (aut), Peugeot 208

Mellomstor hybrid

Ladbar hybridbil med automatgear og automatisk skift mellom elektrisk drift eller bensin. Kan lades under kjøring eller via vanlig 220trømuttak. Romslig og særdeles velutstyrt med det siste innen førerassistanse.

Vi har for tiden følgende biler i denne klassen:
Hyundai Ioniq, Toyota Prius, Kia Niro

Mellomstore biler/ Compact

Mellomstore biler med plass til 5 personer, og vi har tilgjengelig et variert utvalg i kombi og stasjonsvogner. Alle sammen er svært driftssikre biler med god bagasjeplass.

Vi har for tiden følgende biler i denne klassen:
Hyundai i30 stv og kombi, Honda Civic Tourer stv, Kia Ceed kombi, Peugeot 308 stv og kombi, Renault Kadjar

Store biler/ Large family cars

Dette er "storbilklassen" av personbilene våre. Vi har kun stasjonsvogner så her er det masse plass både til passasjerer og bagasje.

Vi har for tiden følgende biler i denne klassen:
Renault Talisman, Hyundai i40, Kia Optima, Peugeot 5008

7-seter

Romslig bil med 3 seter foran og 4 seter på andre rad. I tillegg er det svært god bagasjeplass til golfbagger, sykler, turutstyr m.m

Vi har for tiden følgende biler i denne klassen:
Toyota Hiace

Stor SUV

Stor, amerikansk SUV med 7 seter og fremdeles godt med bagasjeplass. Stor V8 på 264 HK, automatgir og høy komfort.

Vi har for tiden følgende biler i denne klassen:
Ford Expedition aut.

Minicamper

Små campere med enkel utrustning og sitteplass til tre personer.

Vi har følgende biler i denne klassen:
Toyota Hiace

9-seter

Våre 9-setere byr på god plass for alle, og rommer mye bagasje. Kan bestilles med hengerfeste og bilene kan trekke inntil 2000 kg.

Vi har Opel Vivaro, Mercedes Sprinter, VW Crafter

17-seter

Dette er er vår største minibuss og krever førerkort klasse D1. Den har hengerfeste og kan trekke inntil 2000 kg. Skriver er installert.

Vi har følgende biler i denne klassen:
Mercedes Sprinter

Varebiler/Vans, lorrys
Små varebiler/ Small vans

Her tilbyr vi såkalte "håndverkerbiler" med lasterom på ca 3,5 m3. God kjørekomfort gjør disse bilene til ypperlige turbiler med god plass til utstyr, våte klær/ telt etc. Enkelte biler er utstyrt med krok og takstativ. Spesifiseres i merknadsfeltet ved bestilling hvis du har behov for dette.

Vi tilbyr Peugeot Partner eller Mercedes Citan

Pick-up 2-seter

Pick-up med høy kjørekomfort, fullspekket av utstyr. AWD med høy- og lavserie, sperre, DAB+, automatgir, planlokk og god lagringsplass bak forsetene bare for å nevne noe. Trekker inntil 3100 kg.

Vi har følgende biler i denne klassen:
Mitsubishi L200 AWD automat

Mellomstore varebiler/ Medium size vans

Mellomstore vareviler har lasterom fra 2,3 mtr og rommer fra 5,5 m3 til drøyt 6 m3. Alle bilene har krok og noen har takstativ.

Vi tilbyr Toyota HiAce 4WD eller Hyundai H1.

XL varebiler/ XL sized vans

Vår nest største varebil har skyvedør på begge sider, hengerfeste og bakdører som åpner 270 grader. Bilen kan kjøres på sertifikat klasse B. Passer godt til mindre flyttelass eller større varetransporter.

Vi har følgende biler i denne klassen:
Mercedes Sprinter 316 manuell eller automat 15m3

XXL varebil/XXL-sized vans

Vår største varebil (klasse B førerkort) har skap som rommer 17 m3, 190 hk dieselmotor og hengerfeste. Velegnet både til de lange turene eller distribusjonskjøring lokalt.

Vi har følgende biler i denne klassen:
Mercedes Sprinter 319 17 m3

Bilfrakter

Iveco Eurocargo med Kuvvetti påbygg. Stort lasteplan med løfteplan for frakt av flere biler. I tillegg er det krok for henger/biltralle.
Leies kun ut med fører

  • Fri km ikke gyldig ved kjøring utenlands