Rent-A-Wreck har ca 150 utleiestasjoner hvorav ca 50 er i Skandinavia. Rent-A-Wreck’s mål er å bli landsdekkende i Skandinavia og flere franchise avdelinger er under etablering.

Vi søker etter franchisetagere i: Arendal, Brønnøysund, Bærum, Bø, Drammen, Egersund, Elverum, Fagernes, Flekkefjord, Fredrikstad, Førde, Gjøvik, Grimstad, Hamar, Hammerfest, Haugesund, Hønefoss, Kirkenes, Kongsberg, Kragerø, Kristiansund, Levanger, Lillehammer, Lofoten, Lyngdal, Mandal, Molde, Mosjøen, Namsos, Narvik, Notodden, Otta, Røros, Stord, Trondheim lufthavn Værnes, Tromsø by, Ørsta, Ålesund og andre steder vi ikke er representert.

Mindre steder er også aktuelt da virksomheten lett kan kombineres med andre bransjer.

Rent-A-Wreck er et velorganisert og gjennomarbeidet franchise konsept som har fylt 45 år i USA og 26 år i Norge. Vårt konsept er å leie ut pent brukte biler i alle størrelser enkelt og billig.

For å bli en franchisetager i Rent-A-Wreck kreves ingen spesiell erfaring fra bransjen da vi skal lære deg denne. For å lykkes kreves at du som person er driftig, serviceorientert og glad i mennesker og biler.

Som franchisetager i Rent-A-Wreck driver du selvstendig forretning uten å stå alene..

Din totale investering avhenger av faktorer som bla.a. lokaliteter og bilpark.

For mer informasjon om Rent-A-Wreck i Scandinavia ta kontakt med:

Tlf 22 50 02 50

scandinavia@rent-a-wreck.no

Rent-A-Wreck of Scandinavia AS
Postboks 522 Skøyen NO-0214 Oslo Norge