Rent-A-Wreck har ca 150 utleiestasjoner hvorav ca 40 er i Skandinavia. Rent-A-Wreck’s mål er å bli landsdekkende i Skandinavia og flere franchise avdelinger er under etablering.

Vi søker etter franchisetagere i: Arendal, Brønnøysund, Bærum, Bø, Drammen, Egersund, Elverum, Fagernes, Flekkefjord, Fredrikstad, Førde, Gjøvik, Grimstad, Halden, Hamar, Hammerfest, Hønefoss, Kirkenes, Kragerø, Levanger, Lillehammer, Lofoten, Lyngdal, Mandal, Molde, Mosjøen, Moss, Namsos, Narvik, Notodden, Oppdal, Oslo vest, Røros, Sarpsborg, Stord, Trondheim lufthavn Værnes, Tromsø by, Volda, Voss, Ørsta, Ålesund og andre steder vi ikke er representert.

Mindre steder er også aktuelt da virksomheten lett kan kombineres med andre bransjer.

Rent-A-Wreck er et velorganisert og gjennomarbeidet franchise konsept som har fylt 47 år i USA og 28 år i Norge. Vårt konsept er å leie ut pent brukte biler i alle størrelser enkelt og billig.

For å bli en franchisetager i Rent-A-Wreck kreves ingen spesiell erfaring fra bransjen da vi skal lære deg denne. For å lykkes kreves at du som person er driftig, serviceorientert og glad i mennesker og biler.

Som franchisetager i Rent-A-Wreck driver du selvstendig forretning uten å stå alene.

Din totale investering avhenger av faktorer som bla.a. lokaliteter og bilpark.

For mer informasjon om Rent-A-Wreck i Scandinavia ta kontakt med:

Tlf 22 50 02 50

[email protected]

Rent-A-Wreck of Scandinavia AS
Postboks 522 Skøyen NO-0214 Oslo Norge

Sjekk gjerne vår Facebook side